Lid worden

Geef ook jouw gezin wat het verdient

Word nu lid van de Gezinsbond. Voor 45 euro ben je met je gezin aangesloten tot eind 2023. Door de vele voordelen, is dat lidgeld zo terugverdiend.

Je kan op drie manieren lid worden van de Gezinsbond:

Voor mensen met een beperkt inkomen is er de mogelijkheid om aan verminderd tarief lid te worden. Meer informatie over dit verminderd tarief vind je hier.

Gratis kennismakingslidmaatschap: ben je net mama of papa geworden en was je nog nooit eerder lid van de Gezinsbond? Vraag dan een gratis kennismakingslidmaatschap aan.

Vier goede redenen om lid te worden

  • Je stem wordt gehoord. Samen met jou en meer dan 150.000 andere gezinnen vormen we de grootste onafhankelijke gezinsvereniging van het land. Dag in dag uit zetten we ons in voor gezinspolitieke thema’s zoals een betere combinatie van werk en gezin, eerlijke kinderbijslagen en pensioenen, een veilige en gezonde omgeving, en het best mogelijke onderwijs.
  • Je weet meer. In ons ledenmagazine en op goedgezind.be vind je advies en info op maat van jouw gezin. Daarbovenop ontvang je extra tips in onze magazines Brieven aan Jonge Ouders (over baby’s en peuters), BOTsing (over tieners) en GROOTouders (over kleinkinderen). We organiseren ook lezingen en webinars om ouders te ondersteunen bij de opvoeding. En wist je dat je als lid ook gratis juridisch advies krijgt van onze experts?
  • Je beleeft meer. Met korting naar de zoo of een attractiepark. Met het hele gezin lekker uitblazen in een vakantiepark. Een sportkamp voor je kind. Als lid van de Gezinsbond beleef je meer! Vrijwilligers in je buurt organiseren gezellige ontmoetingsmomenten, steeds met aandacht voor ieders veiligheid. En wil je er eens op uit zonder de kinderen? Dan kan je een beroep doen op onze kinderoppasdienst.
  • Je geeft minder uit. De Gezinsbond werkt dagelijks aan kortingen en voordelen voor gezinnen: bij musea, pretparken, musicals, Kinepolis, De Lijn én winkels, zoals plaatselijke handelaars, Standaard Boekhandel, Daoust Dienstencheques …  In geen tijd is je lidgeld terugverdiend.

Word jij een van ons?

Lid worden van de Gezinsbond betekent dat je onze werking ondersteunt. Voeg je bij de 150.000 gezinnen en 10.000 vrijwilligers en help ons de belangen van gezinnen te verdedigen!

Klik om online lid te wordenhet lidgeld via overschrijving te regelen of betaal via domiciliëring.

Slimme keuze
Slimme keuze